a7la klam
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

a7la klam


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تـــشـــيــز كـــيــــك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mona sabry
صاحب البيت
صاحب البيت
mona sabry


عدد الرسائل : 57
العمر : 40
تاريخ التسجيل : 16/11/2007

تـــشـــيــز كـــيــــك Empty
مُساهمةموضوع: تـــشـــيــز كـــيــــك   تـــشـــيــز كـــيــــك Icon_minitimeالجمعة 4 يناير 2008 - 12:09

لعمل الكرست

كبايه فتافيت صغيره بسكوت شاي

ربع كبايه سكر

ربع كبايه زبده حلوه و سايحه

الطريقه

تخلط مع بعضها و تفرك ب اليد

ثم توضع على طبق قصدير و توزع المخلوط على الجوانب

عشان تخلي البسكوت متماسك هاتوا طبق قصدير و حطوه فوق المخلوط و اضغطو

حتلاقو شويه من العجينه طلعت برا الطبق لكن ممكن تشيلهوها بسهوله بواسطه الاصبع

دلوقتي خليط الجبنه

500 جرام جبنه كريم

ربع كبايه سكر

نصف ملعقه فانيليا

بيضتين

تخلط ب الخلاط لمده خمس دقايق على الاقل

كل مكتر الخلط كل مكان احسن

توضع جوا الطبق اللي حطينا جواه المخلوط

و حاولو توزعو المخلوط ب التساوي عشان مفيش مجال تفرده بعدين

يعني يادوب تحريك بسيط لان حيبوظ الشكل

و توضع في الفرن اللي مفروض نسخنه من اول ما ابتدينا

على حراره 200 و نخليها لمده ساعه او اكتر لحد ميبتدي لونها يبقى اصفر شويه و تبطل تتحرك

تترك ل تبرد في الهواء

ثم توضع في التلاجه لمده 3 ساعات

و ب الهنا و الشفا

لو عاوزين تعملوا جيلو و فواكه بعد متبرد طبعا

لكن من غيرهم برضه زي العسل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تـــشـــيــز كـــيــــك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
a7la klam :: قـِسْـمُ الأُسْرَة :: غـَدِّيـنِي ولا تـعـشـِّيـني-
انتقل الى: